Seizoenen

Het hele jaar door kunt u genieten van de prachtige natuur en elk seizoen biedt uitstekende mogelijkheden om te sporten en tot rust te komen.

Vanaf december kunt u in de omgeving vanKaprun fantastisch skiën en snowboarden. De Maiskogel is een goede piste om de draad weer op te pakken, of als beginner in alle rust te oefenen. Deze piste ligt op loopafstand van het appartement. Sinds 2020 kunt u vanuit Kaprun (de Maiskogel) met een lift rechtstreeks naar de Kitzsteinhorn. Met de skibus bent u in 15 minuten bij de liften van de Schmittenhöhe. Bovendien kunt u vanaf het winterseizoen 20121-2022 via de Schmittenhöhe naar het skigebied van Saalbach-Hinterglemm.

De Lechnerberg, vlakbij ons appartement (op 300 m.), is speciaal bedoeld voor het lesgeven aan kinderen vanaf 4 jaar. Behalve skiën kunt u natuurlijk ook langlaufen of wandelen. Wilt u 's avonds, na de après-ski, nog een sportieve activiteit dan heeft u de mogelijkheid om te rodelen in Kaprun. In het nabijgelegen dorp Bruck is een bobsleebaan die 's avonds verlicht is.

In het zomerseizoen, van eind mei tot half oktober, kunt u volop gebruik maken van de vele prachtige wandelroutes in de bergen, fietstochten maken over het uitgebreide en goed gemarkeerde fietspadennetwerk, of zwemmen in de meren in de directe omgeving. Met de auto kunt u prachtige dagtochten maken, bijvoorbeeld naar de Großglockner, de hoogste berg van Oostenrijk en de steden Salzburg, Innsbruck of Graz bezoeken.Daarnaast kunt u een kijkje nemen in het noorden van Italië, dat slechts op anderhalf uur rijden van Kaprun ligt. Een aanrader is om Venetië buiten het hoogseizoen te bezoeken, vanuit het appartement bent u er binnen vier uur.

Aan de Zellersee kunt u heerlijk luieren, af en toe een duik nemen, met een roeiboot, elektrische boot of zeilboot gaan varen of gewoon, op een van de mooie terrassen aan het meer, onder het genot van een uitstekend glas Oostenrijkse witte wijn genieten van het schitterende uitzicht.

Op 5 minuten rijden van het appartement bevindt zich een prachtige 18-holes golfbaan en binnen 30 km. zijn er maar liefst 5 golfbanen.